Galatasaray Süper Fan Clup
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Galatasaray Süper Fan Clup

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Son Konular
Konu Yazan GöndermeTarihi
Salı Ocak 06, 2009 8:22 pm
Paz Ekim 19, 2008 1:48 pm
Çarş. Kas. 21, 2007 10:46 am
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum

MOD. BAŞVURULARI

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
derin_ruya
Prenses

Prenses
derin_ruya

Kişisel Bilgiler :
Kadın Yaş : 29 Kayıt tarihi : 15/11/07 Mesaj Sayısı : 30 Nerden : İş/Hobiler : keman çalmak,rock ve rap müzik dinlemek Lakap :
Diğer Bilgiler :
http://superonlinesforum.portbb.com/index.php

MOD. BAŞVURULARI Vide
MesajKonu: MOD. BAŞVURULARI MOD. BAŞVURULARI Icon_minitimeÇarş. Kas. 21, 2007 10:44 am

ARKADAŞLAR MOD. OLMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ BURAYA GÜZELCE BAŞVURULARINI YAPACAKLARDIR FAKAT 100 MESAJIN ALTINDAKİ ÜYELERİMİZİN BAŞVURULARI DİREKT OLARAK SİLİNECEKTİR.....
Yuksek.Mimar#58
Üye

Üye
Yuksek.Mimar#58

Kişisel Bilgiler :
Erkek Yaş : 31 Kayıt tarihi : 06/01/09 Mesaj Sayısı : 15 Nerden : Sivas İş/Hobiler : Lakap :
Diğer Bilgiler :

MOD. BAŞVURULARI Vide
MesajKonu: Geri: MOD. BAŞVURULARI MOD. BAŞVURULARI Icon_minitimeSalı Ocak 06, 2009 8:22 pm

Ben 100 mesajın Altındayım ama bana bir bakarsanız ben siteye daha bugün kayıt oldum ve siteye hemen çalışmalarda bulundum sitedeki oyun indir bölümünden çalışmalara bakarsanız ben bu çalışmalara hız kesmeden devam edeceğim ayrıca benim mod ve adminlik deneyimmimde vardır....
Beni mod Yaparsanız Hiç Pişman olmazsınız.....

MOD. BAŞVURULARI

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası